Hirdetés

[MOZi] Hódítottak a Karib-tengeri kalózok

|

Még nincs egy hete, hogy az egész világon debütált a Karib Tenger Kalózai, A világ végén, de máris rekord bevételekről beszélnek az emberek. Meg kell hogy mondjam, nem is alaptalanul, eddig sohasem látott sikert könyvelhet el magának a film idehaza és a világ többi részén is.

Hirdetés

Idehaza, az első hétvégén közel 114 ezer ember látta a mozit, a hétfői nézettségi adatokkal pedig majdnem elérte a 200 ezret. Világviszonylatban közel 245 millióan látták, ami felér az egész Egyesült Államok lakosságának számával. Ráadásul ez a rekordmennyiségű néző 402 millió dollárt hagyott a mozi pénztáraknál, ami szintén rekordnak számít. Én úgy érzem, hogy ez a döbbenetes siker nem mást fog eredményezni, mint azt, hogy bizony fognak még készülni folytatások. Azt is rebesgetik, hogy Johnny Depp nem térne már vissza a nagyszájú kapitány szerepébe, de nem hiszem, hogy a több százmilliós bevételből ne csurranna neki is annyi, hogy önként és dalolva felöltse a kalózruhát újra. Szóval a film tovább halad hódító útján, sorra döntve minden rekordot, ráadásul még hátra van a dvd piac meghódítása, ami ismét hatalmas pénzeket fog hozni.

k is ledbbentek az ekkora siker lttn
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)