Hirdetés

[MOZi] HP4 infók

|

Napjaink legsikeresebb könyvsorozata a Harry Potter, ami J. K. Rowling varázspálcájából pattant ki. A legújabb megfilmesítésre váró epizód a Tűz Serlege, amiben végre Voldemort nagyúr visszatér. Most fény derült az őt játszó színész kilétére: Ralph Fiennes alakítja majd Harry esküdt ellenségét. Miranda Richardson is szerepet kapott a filmben, ő játssza majd az animágus újságírónőt, Rita Vitrolt. A régi szereplők közül mindenki visszatér, bár úgy tűnik, Daniel Racliffe, Rupert Grint, Emma Watson és Tom Felton utoljára bújnak a főszereplők bőrébe. Viszont öröljünk annak, hogy Gary Oldman megint Sirius Black és Jason Isaacs ismét Lucius Malfoyt alakítja. Az új Sötét Varázslatok Kivédése tanár Brendan Gleeson lesz. A film új rendezőt is kap (bár szerintem a harmadik rész rendezőjével, Alfonso Cuarónnal semmi baj nem volt), Mike Newell. Neki egyébként olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Mona Lisa Mosolya vagy a Négy esküvő és egy temetés. (Thanks fym.hu)


Ralph Fiennes

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)