Hirdetés

[MOZi] Indiana Jones fia?

|

A múltkor arról számoltunk be nektek, hogy Harrison Ford után Cate Blanchett is csatlakozott az Indiana Jones 4 lassan, de biztosan bővülő szereplőgárdájához. Most itt a harmadik tag, a reményteli tehetség Shia Labeouf.

Hirdetés

A fura név egy fiatalembert takar, akivel a hazai mozik közönsége legközelebb a „Transformers” című filmben találkozhat, eddig pedig olyan sorozatokban tűnt fel, mint a „Vészhelyzet”, vagy az „X-akták”, illetve ő volt Chas Kramer a „Constantine”-ban, valamint Farber az „Én a robot”-ban. Labeouf-ról egyébként ódákat zeng maga Steven Spielberg is:
„Nagyon izgatottak vagyunk attól, hogy Shia-t behozzuk a mi kis Indy családunkba. A tehetsége, ami az egész eddigi pályája során megmutatkozott nemcsak a közönséget nyűgözte le, de a rendőzeket, producereket, valamint azokat a színészeket is, akik együtt játszhattak vele tévés, majd mozis karrierje során.”
Sajnos úgy tűnik viszont, hogy az ifjú sztár orra alá a munkaszerződés mellett egy titoktartási nyilatkozatot is odatolhattak, mivel Labeouf se meg nem erősítette, se nem cáfolta azt a korábbi pletykát, miszerint Indiana Jones fiát alakítaná az új részben. Sőt, állítása szerint még a forgatókönyvet sem olvasta, mint ahogy szerinte senki sem a produkcióban résztvevő színészek közül. Mindössze annyit árult el, hogy amolyan „sidekick” karaktert játszik, akin minden bizonnyal sokat nevethet a közönség, és akin mindenféle izék másznak. A forgatás egyébként júniusban kezdődik, a premier tervezett időpontja pedig 2008 május 22.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)