Hirdetés

[MOZi] Into the West

|

Ez a címe a Gyűrűk Ura: A Király visszatér című film talán legszebb dalának, amit Annie Lennox, e különleges hangú énekesnő ad elő, valószínűleg a film legvégén, de az is lehet, hogy ez már a végefőcím alatt fog majd menni. A számot itt, illetve itt hallgathatjátok meg, attól függően, hogy Windows Media Playerrel, vagy QuickTime-mal szeretnének élvezni :) Sajnos lementeni nem lehet... Ezen kívül van itt még egy kisebb 'így készült' videó is, ami a dal előkészületeit mutatja be, itt (WMP) és itt (QT). Biztos sokan tudjátok már, hogy Peter Jackson következő filmje a King Kong remake-je lesz, 2005-ben. Nos, az a pletyka járja, miszerint a szuperprodukcióban az az Andy Serkis fogja az óriásgorilla arcát kölcsönözni, aki a Gyűrűk Urában Gollamét, ami már előre jelzi a film ezen tekintetében való páratlanságát, ugyanis azon alakításáért a színész díjat is kapott, pedig csak közvetve alakította a karaktert. Ja, és ne feledjétek: jövő kedden érkezik a Két Torony bővített változata DVD-n és VHS-n! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)