Hirdetés

[MOZi] Iron Man jövő nyáron lecsap

|

A Marvel Comics képregénye, az Iron Man sem kerülhette el sorsát, így ő is életre kell a vásznon egy kaland kedvéért. A fémpáncélos szuperhős, Tony Stark jövő májusban fogja meghódítani a világ mozijait.

Hirdetés

Az Universal Pictures már 1990-ben megvette a képregény jogait a Marveltől, hogy filmvászonra adaptálja, majd miután visszadobták a projectet, az igen kalandos utat járt be. Így került a Paramount Pictures lelkes csapatához, akik március végén nekiláttak a film munkálatainak. A filmet Jon Favreau rendezi, aki inkább színészi játékáról ismert, nem pedig a rendezéseiről. Aggodalomra ad okot az, hogy a forgatókönyv megírását két kezdő írónak adták oda, így nincsen referencia arra, hogy milyen munkát végezhetnek. A film főszereplője Robert Downey Jr. lesz, mint Tony Stark és feltűnik mellette még Terrence Howard (James Rhodes), Gwyneth Paltrow (Virgina Potts) és a legendás Jeff Bridges (Obadiah Stane) is. Stark esküdt ellenségének, Mandarinnak a szerepére még mindig keresik a megfelelő színészt. A film producere Avi Arad lesz, aki igazi veteránnak számít a képregény adaptációk világában, mivel közel 50 darab képregényen alapuló produkcióhoz adta már a nevét. A konkrét történetről még szinte semmit sem árultak el, de annyi biztos, hogy Stark balesete és Iron Man megszületése benne lesz a moziban. Képregény adaptáció ide vagy oda, az illusztris szereplőgárda, és az izgalmas alapok egy jó filmet sejtetnek, de sajnos jövő nyár még nagyon messze van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)