Hirdetés

[MOZi] Jack Sparrow apja megszívta

|

A Disney alelnöke, Dennis Rice a minap kijelentette, hogy nem tartanak igényt a Rolling Stones gitárosának, Keith Richardsnak a segítségére a Karib tenger kalózai harmadik részének a promotálásában.

Hirdetés

A gitárzseni, aki, mint Jack Sparrow édesapja tűnik fel a vásznon egy cameo erejéig, az elmúlt napokban igencsak felkavarta a világsajtó állóvizét az egyik interjújával. Állítása szerint, a közelmúltban elhunyt édesapja hamvait egy kis kokainnal vegyítve elfogyasztotta. Dennis Rice szerint ez igen rossz fényben tűnteti majd fel a filmet, hiszen mindenre volt szükségük, csak egy ilyen negatív reklámra nem. Miközben valami megoldáson dolgoztak a Disneynél, Richards beszélt az alelnökkel és elmondta, hogy a történetet csak egy durva viccnek szánta és nincs semmi valóság alapja. Mondanom se kell, hogy ez bizony már késő bánat, meg aztán igen sok filmnek tett jót a negatív reklám az idők során. A filmet május 23-a után kezdik el vetíteni a világ mozijaiban. Addig is itt van egy HD trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)