Hirdetés

[MOZI] Jagged Alliance film készülget!

|

Már javában folyik a híres Jagged Alliance sorozat legújabb epizódjának, a JAZZ: Hired Guns-nak a fejlesztése - talán pont ennek apropóján döntött úgy a kiadó Strategy First, hogy az Union Entertainment segítségével filmvászonra viszi a történetet.

Hirdetés

A rendezői szerepre Nick Nunziatat (Grizzly Park, Meg) találták a legmegfelelőbbnek, akire ezáltál nem kis felelősség hárul, hiszen egy közel 13 éve éve futó, a játéktörténelem legnagyobbjai közé tartozó sagát kell megfilmesítenie. Az alkotásról egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni, csak annyit, hogy hű marad a Jagged Alliance alapjaihoz, azaz a mozikban is remek sztorira, megfontolt, de izgalmas akciókra, és némi fekete humorra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)