Hirdetés

[MOZi] Jigsaw vall a Fűrész sorozat jövőjéről

|

Az már bizonyos, hogy a Fűrész sorozat nem áll le, így a nem olyan régen trilógiává vált filmsorozat újabb taggal, tagokkal fog bővülni. A movieweb munkatársának sikerült mikrofon végre kapnia a filmek főgonoszát, Jigsaw-t játszó Tobin Bell-t.

Hirdetés

A sztár igen szűkszavúan nyilatkozik a folytatásokról, de ő úgy látja hogy a világban és a történetben több lehetőség van, mint azt gondolnánk. Ráadásul ő is vissza fog térni a vászonra, így minden adott, hogy egy újabb izgalmas Fűrész mozi szülessen. Ha többet akarok tudni, akkor olvassátok el a teljes interjút, mert sok hasznos és érdekes információval szolgálhat nektek.

Katt a képre, hogy az interjúhoz juss! 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)