Hirdetés

[MOZi] Jó lesz a Doom film...?

|

Rosamund Pike angol színésznő először debütál akciófilmben, méghozzá a Doomban és attól fél, hogy alakítása rontja a produkció sikereit, nyilatkozta a The Sunnak. Hozzátette, már látta a filmet Los Angelesben a múlt héten, és úgy gondolja, az mégis jó lesz. "Azért vállaltam a szerepet, mert amerikait játszhatok benne és nagyon szerettem volna a Creature Workshoppal dolgozni. Ők csinálták a lényeket az Alien filmekben és ezt nagyon izgalmasnak találom." Rosamund imádott Rockkal együttdolgozni, csak egy kicsit megrettent a pasi méreteitől. "Nagy darab fickó, félelmetes a megjelenése, de ugyanakkor nagyon aranyos ember." Magyar premierdátum egyelőre nem ismert, nyugaton október 18-án mutatják be a filmet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)