Hirdetés

[MOZi] Kane & Lynch a vásznakra

|

A Variety információi szerint a Lionsgate filmstúdió megvásárolta az Eidos Interactive játékkiadótól a Kane & Lynch filmkészítésre vonatkozó jogait.

Hirdetés

A Hitman fejlesztőinek új akciójátéka még nem jelent meg, máris óriási rá az érdeklődés. A Kane & Lynch: Dead Men PC-n és Xbox 360-on jelenik meg valamikor talán 2007 folyamán, de már azt is tudni, hogy Adrian Askarieh és Daniel Alter lesznek a filmváltozat producerei, valamint Howard Sun lesz a társproducer. Az első két úrról annyit érdemes tudni, hogy a Hitman filmváltozatának munkálataiból is aktívan kiveszik a részüket, tehát úgy tűnik, jó kezekbe kerültek a jogok.

A játék története szerint egyébként Kane egy zsoldos, aki a skizofréniától szenvedő Lynch-csel elég érdekes egybeesések miatt kerül kapcsolatba. A humorral fűszerezett brutális akciók remélhetőleg a filmvászonról is átjönnek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)