Hirdetés

[MOZi] Késik a Doom

|

Hála az égnek! Bár gondolom nem írják át teljesen a forgatókönyvet (pedig azt kéne, és Andrzej Bartkowiak helyett kaphatna valami értelmesebb rendezőt is a produkció, légyszi! - hozzáteszem, még mindig jobb, mint Uwe Boll, akinek már épp elég videójáték-adaptáció förtelmet köszönhetünk), ugyanis csak kb. két és fél hónappal csúsztatták távolabb a Doom-film bemutatóját, egészen pontosan idén augusztus 5-ről október 21-re. A forrás szerint mindössze arról van szó, hogy nem akarják az augusztus 5-i filmekkel összeugrasztani a csöppséget, s inkább az októberi matinéra időzítenek, amikor várhatóan nem lesznek akkora vetélytársak, amelyek földbe döngölik a nézettségét. Hát, ez most engem még jobban megijesztett. Szerintetek meg merjem egyáltalán nézni?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)