Hirdetés

[MOZi] Ki dirigálja majd a dinókat?

|

Immáron biztos, hogy a Jurassic Park sorozat harmadik részét dirigáló Joe Johnston nem tér vissza a rendezői székbe idén nyáron, amikor is elkezdődik a következő rész forgatása.

Hirdetés

A hír azért is lepett meg mindenkit, mert a film két producere Steven Spielberg és Frank Marshall is szívesen látták volna a folytatásban, mivel meg voltak elégedve az előző munkájával. Johnston ügynöke és saját maga se kíván nyilatkozni arról, hogy miért döntött így és hagyta üresen direktori székét. A film forgatása idén nyárra esedékes, de az újonnan fellépő helyzet nem kedvez a munkálatok szabad folyásának. Laura Dern, aki végül elvállalta a folytatásban való szereplést (Dr. Ellie Sattler), elmondása szerint a rendezői székre Alex Proyas a legesélyesebb, aki például az Én, a Robotot és a Dark City-t jegyzi. A színésznő csak félve merte megjegyezni, hogy legszívesebben David Lynchet látná a kamerák mögött, de azt ő is tudja, hogy ennek az esélye igen csekély. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)