Hirdetés

[MOZi] Kilopták a Halo forgatókönyvét?

|

A LatinoReview nem éppen a szavahihetőségéről híres. Ezúttal azzal kérkednek, hogy megszerezték a Halo filmváltozatának forgatókönyvét, amit egy vaskos beszámolóval alá is támasztanak. A hangvétele enyhén szólva szirupos, ami annál inkább fura, hogy a cikkíró saját bevallása szerint nem játszott a Halo egyetlen részével sem. Konzolon mindössze a Metal Gear Solid sorozatot ismeri közelebbről. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy ez lesz minden idők legjobb játékból készült moziváltozata. Külön kifejti, hogy alapból nem lehet rossz az a film, amelynek készületeibe a Gyűrűk Ura és a King Kong újrafeldolgozását jegyző Peter Jackson is belekontárkodik. Tovább emeli a minőséget, hogy a Microsoft és a Bungie nem adta külső forgatókönyv-írónak a munkát, hanem megkérték Alex Garlandot (egy millió dollárral). Ezt követően azt ötmilláért, plusz a bevételek tíz százalékáért eladták a Universal és a Fox stúdióknak. Nos, szinte lehetetlen, hogy a szkript kikerült onnan. Aki mégis kíváncsi, miket fantáziálnak róla, az olvasson tovább...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)