Hirdetés

[MOZi] Kincset érnek a Kalózok

|

Csak pár hete került a mozikba a Karib Tenger Kalózai sorozat harmadik része máris túl lépte a fél milliárdos álom bevételt világszerte. Ez a nyár úgy látszik a rekordokról és a folytatásokról fog szólni.

Hirdetés

Ezzel a rekorddal átvette azt a címet, amit eddig a Pókember 3 bitorolt, ami nem más, mint a film, amely leghamarabb érte el a félmilliárdos bevételt, ráadásul belépett abba a 15 filmből álló elitbe, amelyek szintén átlépték azt a bizonyos álom határt. Ha ehhez az összeghez hozzácsapjuk az észak-amerikai bevételeket, akkor közel 763 millió dollárt kasszírozott be a Disney címe, ami a 21, helyet jelenti az összbevételi alltime listán. Ezek után nem hiszem, hogy bárki számára kétséges lenne az, hogy újabb folytatások várhatóak.

f_17chowyunfatt.jpg
Ekkorát kaszáltunk 20 nap alatt!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)