Hirdetés

[MOZi] Live Free or Die Hard - igen, a negyedik!

|

Ki ne emlékezen Bruce Willisre és a Drágán add az életed akciófilm-sorozatra? Ez a két fogalom már jól összenőtt, manapság pedig amúgy is nagy divat a feldolgozás. Íme hát: a Rocky mellett az új Die Hard rész is megérkezett.

Hirdetés

Pontosabban jövő nyáron megérkezik a mozikba, s természetesen a főszereplő ezúttal is Bruce Willis lesz. A rendező ezúttal az a Len Wiseman, aki többek között az itthon forgatott Underworld filmek, illetve a Godzilla direktora is volt. John McClane kalandjai tehát negyedízben elevenednek meg a mozivásznod, s a történetről egyelőre annyit tudni, hogy egy techno-terroristát kell megállítani, aki azt vette a fejébe, hogy július 4-én, USA legnagyobb nemzeti ünnepén picit összezavarja a nemzet számítógépes rendszerét. A helyszín tehát Washington. S most tekintsétek meg a film előzetesét.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)