Hirdetés

[MOZi] Michael Bay rendezi helyre Perzsia hercegét

|

A Prince of Persia sorozat újjáélesztése nagyon jól sikerült, és hozzá méltóan népszerű is lett. Mint ahogy az ismertebb játékokból mostanában készülnek film adaptációk is, a perzsiai herceg történetei is megfilmesítésre kerülnek. Szerencsére most nem egy Uwe Boll nevű kókler rendezi a filmet, hanem Michael Bay.

Hirdetés

Jerry Bruckheimer a film producere (Bad Boys, A Szikla, Pearl Harbor, Armageddon) Michael Bay-t választotta a film rendezésére, főként azért, mert már dolgozott együtt a két fickó. A történet természetesen nem a 2D-s korszak játékait fogja felidézni, hanem az új sorozat első részével kezdi, a Sands of Time-mal, ami immáron a film címét is jelenti egyben. A megjelenés sajnos még igen messze van, a 2009 nyara legalábbis nem holnapi dátum. Kikerült az internetre pár koncepciós rajz is, amik hihetetlenül hangulatosak, érdemes meglesni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)