Hirdetés

[MOZi] Motel szoba vérfürdővel, kilátással

|

Szinte még ki sem hevertük a két éve bemutatott, Eli Roth által rendezett, Motel okozta sokkot, máris itt a folytatás, ami még brutálisabb és kegyetlenebb lesz. Kérdezhetitek jogosan az első rész után, hogy lehet ezt még fokozni? Tarantino és Roth megtalálja a módját…

Hirdetés

Mint ahogy már mondtuk, a filmet ismét Eli Roth rendezi és a stáblistában Tarantino neve is fel fog tűnni. A történet ismét elég egyszerű lesz. Egy csapat amerikai egyetemista úgy dönt, hogy külföldön folytatják tanulmányaikat és útjuk során eljutnak abba a bizonyos szlovákiai motelbe, amiről tudjuk, hogy van egy olyan extra szolgáltatása, amit nem hirdetnek a brosúrájukban. A színészi gárda, csak úgy, mint az első részben, ismeretlen fiatal színészekből fog állni, akik nagy átéléssel tudnak majd ordítani és sikítani. Hogy mennyire lesz ez a rész eredeti és hogy mennyire fog támaszkodni az őt körülvevő előítéletekre, azt nem lehet tudni, de az biztos, hogy az elődje szinte mankóként használta a sorozatos botrányokat és az ezt követő hírverést. A mészárlás június 8-án kerül majd a mozikba.

ITT van pr kp a filmrl.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)