Hirdetés

[MOZi] Moziünnep 2005

|

A tavalyi rendezvény elsöprő sikerére alapozva ismét "megrendezik" a Moziünnepet, amelynek keretében június 16 és 19 között négy napig kedvezményekkel látogathatjuk a mozikat országszerte. A rendszer egy az egyben az előző mintát követi: június kilencedikétől bármely teljesárú mozijegy megvásárlásakor kapunk egy névre szóló kuponfüzetet 10 kuponnal, amelyet később beválthatunk, ezekkel együtt már csak 320 HUF egy mozijegy. Érdekes, hogy az akció érvényes minden moziban vetített filmre kivéve a Madagaszkárt. Természetesen lesz nyereményjáték, telefont, autót vihet haza valamelyik szerencsés mozizó (be szép szó). Ennél mélyebbre ható ismertetőt már csak itt olvashattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)