Hirdetés

[MOZi] Napi betevő

|

Durva mennyiségű és ráadásul elég jó minőségű anyag gyűlt össze így az éjjel. Már ami a mozielőzeteseket illeti :) Mindenféle további felvezető nélkül kezdjük is a listát.

  • Collateral Taxisofőrünk eddigi 12 évnyi pályafutása hirtelen fordulatot vesz, miután beszáll a hátsó ülésre egy bérgyilkos (Tom Cruise). Persze ez nem derül ki mindjárt az elején, de végül kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal és magával a gyilkossal is... Érdekes film lesz :)
  • I, Robot 2035-ben járunk, amikor a robotok már mindennapi "segédeszköznek" számítanak a háztartásokban. Kicsit túlságosan is önállósulni akarnak, ugyanis az egyiket egy ember megölésével gyanúsítanak. Előkerült egy új, kizárólag interneten elérhető előzetese, ám van már egy, illetve mégegy trailer belőle.
  • Shrek 2 Na, azt hiszem ő az, akit senkinek se kell bemutatni... Shrek felkerekedik azzal a szándékkal, hogy bemutatkozzon menyasszonya, Fiona szüleinek, akik tudvalevően igen előkelő személyiségek. Ami azt illeti, Shrek nem hazudtolja meg önmagát és valóban jól bemutatkozik... :) Most jött egy másfél perces új előzetes, mely nem mutat túl sok újat az előző trailerhez képest.
  • The Chronicles of Riddick Richard B. Riddick utóbbi öt évét galaxisunk peremvidékén fellelhető elveszett világokban töltötte, remélve, hogy rejtve marad az őt kutató szemek elől. A Helion nevű fejlődő, multikulturális társadalmú bolygón köt ki, melyet Marshall nagyúr tart hatalma alatt. Egy elmebeteg, aki az emberiséget kívánja leigázni saját fekete seregével… Riddick egy földalatti börtönbe kerül, s onnan egy régi ismerőssel, Kyrával próbálják megváltani a világot. A teaser után most végre megérkezett a fullos előzetese is. Valószínűleg ez lesz Vin Diesel eddigi legjobb alakítása :) Egyébiránt a Pitch Black - 22 évente sötétség c. sci-fi/thriller folytatása ez a remekmű. (Thanks: Serphentiot)
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)