Hirdetés

[MOZi] Olaszországban forgatnák a Harry Potter 5-öt?

|

Azt hihetnénk, hogy már gőzerővel készül a Harry Potter és a Főnix rendje filmadaptációja, pedig nem. Még csak most keresik a forgatási helyszíneket - persze a háttérmunkálatok már biztosan régebb óta folynak. Az olasz illetőségű Bad Taste információi szerint a Warner Bros több itáliai kisvárost látogatott meg, közel Genoához, hogy a producerek megfelelő forgatási helyszíneket találhassanak az ötödik film egyes jelenetei számára. Más rajongói oldalak is felkeresték már a filmstúdiót, s az egyiküknek meg is erősítették, hogy egyelőre nincsenek konkrét tervek arra nézve, hogy Olaszországban is forgatnak majd. Ennek ellenére az olasz rajongótábor már teljesen megbolondult, több újság is foglalkozik a témával, a lehetséges helyszínek fotóival. A forgatás egyébként az IMDb szerint egyelőre Angliában és Skóciában zajlik, de a stúdiófelvételek már elkezdődtek. Egyesek mégis úgy tudják, hogy idén ősszel kerülne sor az olaszországi felvételek rögzítésére. A Harry Potter és a Főnix rendje egyébként 2007. júliusában kerül majd a mozikba

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)