Hirdetés

[MOZi] Reggeli csemege

|

Sok kis apróság bukkant fel az éj leple alatt...

  • Alien vs. Predator TV Spot A filmről már kezdi mindenki tudni vélni, hogy jó lesz. Ami helyénvaló állítás, legalábbis az egyre csak érkező előzetesek alapján. Most pl. egy rövidke és pici TV reklámot leshettek meg itt. (Korábbi trailerek itt, itt és itt)
  • Catwoman Jelenetek Ennél az alkotásnál azonban sokan félnek, hogy kicsit gagyi lesz. Hát, a különleges effektek valóban sántítanak, vagy túl sok van belőlük, nem is tudom. Mások magára a főszereplő kisasszonyra "fújnak". Ezeket az előítéleteket eltörlendő, esetleg felerősítendő, most 8 jelenetet tekinthettek meg. Persze nem ajánlom őket, mert lelőhetnek poénokat is. (Korábbi trailerek itt és itt)
  • Exorcist: The Beginning Trailer Ez egy tipikus "gonoszos" beparáztatós horror-thriller lesz. Elég ha annyit mondok, hogy a történetbe az Ördög is mélyen belemélyíti a kezét... A teaser után most itt a fullos trailer.
  • The Village TV Spot M. Night Shyamalan legújabb filmje ismét a misztikum és a szorongás ingatag talajára kalauzol minket. A rendező híres a kicsit furcsa mondanivalóval, képi világgal megáldott filmjeiről (Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Jelek...) és a The Village trailerét nézve ez sem fog ebből a sorból kilógni. Kaptunk egy, illetve még kettő TV reklámot is.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)