Hirdetés

[MOZi] Reggeli filmhírek

|

Pedig már összeállítottam a júniusi mozielőzetes listát, de most megint lehet módosítani :)

  • Bár a minősége nem túl jó, de előkerült a net legmélyebb bugyraiból egy tök ari előzetes a Shark Tale című Dreamworks számítógépes animációs filmből. Olyan sztárok hangjai szólalnak meg benne, mint Will Smith, Robert De Niro, Renee Zellweger, Angelina Jolie, Jack Black, Martin Scorsese, Peter Falk (Columbo!). Nem merem összehasonlítani az Incredibles-szel, szerintem mindkettőt érdemes lesz megnézni, a Chicken Little-lel együtt.
  • Aztán itt van az Ocean's Twelve, ami az Ocean's Eleven folytatása. Biztos ismeritek. Ki akarják rabolni Las Vegas leggazdagabb emberét. Ez össze is jön nekik. A főszerepben ismét George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia, és Julia Roberts. Az előzetesét itt találjátok.
  • Meghallgathatjátok a teljes Harry Potter és az azkabani fogoly című film filmzenéjét az AOL Music segítségével. Az első két résznek jobb volt a zenéje, mint maga a film, remélhetőleg a harmadik rész esetében már nem mankóként fog szolgálni a muzsika, hanem hangulatnövelőként. Ugyanaz a John Williams szerezte, aki az első két részét, illetve a Star Wars-ét is!
  • Letölthető a King Arthur című Arthur-mondakört feldolgozó monumentális alkotás teljes előzetese, valamint egy 2 perces werkfilm-reklám keverék is. Azt a gyönyörű amazont Keira Knightley játssza, aki a Karib-tenger kalózaiban is fontos szerepet kapott Orlando Bloom és Johnny Depp oldalán. Szépségét most is csak csodálni lehet :)
  • A Shrek 2-ből is letölthető két kis jelenet. Annyira nem újak, de legalább most már végig láthatjuk őket :) -'Puss in Boots' -'Dinner'

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)