Hirdetés

[MOZI] Rise:Blood Hunter vérengzés

|

A GhostHouse Pictures Lucy Liu főszereplésével hamarosan bemutatja majd új horror thrillerét, amiben egy halottaiból feltámadt nő ámokfutását nézhetjük végig.

Hirdetés

A Tribeca Film Festivalon bemutatásra kerülő alkotás honlapja is elindult már, ami mellett egy izgalmas előzetest is kipakoltak az internetre. A történetet a Gothika írójának köszönhetjük, a produceri munkákat pedig a The Grudge (Az Átok) készítői vállalták el. Lucy Liu egy meggyilkolt lányt játszik, aki a hullaházban tér magához, miután egy vallási kultusz jól kezelésbe vette. Itt indul a történet, ami végül akciódús vérengzésbe fog átcsapni. A frissen megjelent trailert lentebb láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)