Hirdetés

[MOZi] RotK DVD Május 25-én

|

Végre hivatalosan is bejelentették, hogy mikortól vásárolható meg (itthon is) 'A Gyűrűk Ura: A Király visszatér' című filmeposz DVD-n és VHS-n. E bizonyos nap nem más, mint 2004 május 25., kedd. Ez egy fergetegesen jó hír, mert az eddigi szokásoktól eltérően nem augusztusban dobják piacra, vagyis ebből következőleg a novemberi megjelenés helyett valószínűleg már nyár végén debütál a 4, ill. 5 lemezes bővített változat, amit az igazi fanatikusok talán már most is előrendelnének... :) Némely pletykák szerint Peter Jackson rendező több mint 5 órányi nyersanyagból csemegézhet, úgyhogy érdemes lesz már most gyűjteni a bővítettre! Szemléljetek meg alant néhány menüképet a kétlemezes verzióból.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)