Hirdetés

[MOZi] RotK: EE trailer!

|

Biztosan tudjátok, hogy a Gyűrűk Ura filmtrilógia minden részéből kiadtak, ill. kiadnak bővített változatot úgy DVD-n, mint VHS-en. Az előbbit megvásárlók abban a kiváltságban részesülnek, hogy akár különféle, a Weta Workshop által készített szobrocskákat is kapnak a drágább és vérbeli fanatikusoknak szóló csomaghoz. De most nem is ez a lényeg! Az utolsó rész, a Király visszatér bővített verziója 50 percnyi új jelenetet fog tartalmazni, hosszasabb csatározások, kidolgozottabb jellemek, 20 órányi extra, 300 új CG jelenet és minden ... !!! És a legjobb, hogy ebből a nemrég megtartott Comic Con-on bemutattak egy előzetest, melyben Peter Jackson is szól néhány szót a rajongókhoz. Egyetlen hibája a videónak, hogy kézikamerás... Ezen az oldalon megnézhetitek, hogyan is fog kinézni a Király visszatér ajándékcsomagos verziója. Most már azt is tudjuk, hogy két változatban lesz kapható: egyikben Minas Morgul, másikban Minas Tirith kicsinyített mása lesz.

ROTK: EXTENDED EDITION SHAKYCAM
(Trailer - 11,55 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)