Hirdetés

[MOZi] Sarandon és Goodman a Speed rabja!

|

Nem kell megijedni, a fentebb említett két sztár nem fog elvonóba vonulni., sokkal inkább forgatni fognak, mivel a minap jelentették be, hogy John Goodman és Susan Sarandon lesz a legvalószínűbb választás a Wachowski fivérek új mozijának, a Speed Racer címszerepeire.

Hirdetés

A film Tatsuo Yoshida klasszikusának, az 1967-es évben debütált, hasonló címmel futó animációs sorozatának élő szereplős feldolgozása lesz. A történet középpontjában egy fiatal, sikeréhes pilóta, Speed(a szerepben Emile Hirsch) és egy modern, mindenféle spéci kütyükkel felszerelt versenyautó, Mach5 lesz. A sikerhez vezető út szinte elképzelhetetlen a család nélkül, így a Wachowki fivérek különösen ügyeltek arra, hogy a megfelelő színészeket válasszák a szerepekre. Goodman fogja játszani Speed apját, aki a versenyautó építője és tulajdonosa, Sarandon pedig egyben lesz a család és a Mach 5 Go Racing Team feje is, anyu. A következő lépés a szereplőválogatásban Speed barátnőjének és örökös riválisának, Racer X-nek a megválasztása lesz. Wachowskiék elmondása szerint a forgatások idén nyáron megkezdődnek, így a bemutató idejét jövő nyárra saccolják. A fivérek eddigi munkáját ismerve, egy igen látványos és pörgős mozit fogunk majd 2008-ban végig izgulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)