Hirdetés

[MOZi] Shrek 3!

|

Ugyan még több, mint öt hónap van hátra a Shrek 2 hazai mozibemutatójáig (2004. július 1.), máris szállingóznak a pletykák a folytatásról. Ezek szerint egy ideje már dolgoznak a történeten, melyet ugyanazok a forgatókönyvírók írnak, mint a második rész esetében. A zöld ogre kalandjai tehát folytatódnak - a DreamWorks nagyon magabiztos a sikerében. Megjegyzem: megértem őket :) A stúdió emellett más animációs filmeken is dolgozik (csakúgy, mint a konkurencia, a Pixar), többek között a Shark Tale 2-n, szóval nem kell izgulni, a jövőben is épp elég vidámságot fognak nekünk okozni és ennek személy szerint én nagyon örülök! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)