Hirdetés

[MOZi] Silent Hill morzsák

|

Már javában folynak a Silent Hill című játéksorozat alapján készülő film előkészületei. A forgatókönyv Roger Avary tollából származik, a rendezői székbe pedig Christophe Gans ül majd. A forgatást hétfőn kezdik és várhatóan július 22-én fejezik meg. A főszerepben Radha Mitchell tündököl majd, akit a Finding Neverlandből (a magyar címe Én, Pán Péter) esetleg már ismerhetünk. A produkció költségvetése 45-50 millió dollár körül mozog majd a TriStar Pictures forgalmazásában. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy Rose (Mitchel) kétségbeesett keresésbe kezd kislánya után a titokzatos Silent Hill nevű helyen. Hogy hogyan sikerül ezt vászonra vinni, majd valamikor jövőre megtudjuk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)