Hirdetés

[MOZI] Star Trek: másik Kirk kapitány

|

Úgy látszik, mégsem Mike Vogel lesz az új Kirk kapitány, hanem a csöppet karakteresebb arcú Chris Pine kapta meg a szerepet.

Hirdetés

A film készítői ahhoz azért ragaszkodnak, hogy eléggé ismeretlen színészt válasszanak, hiszen Chris Pine-ról sem hallottunk sokat. Pine egyébként a Star Trek miatt lemondott a White Jazz című filmben kapott főbb szerepéről, amelyben George Clooney-val nyomozhatott volna együtt egy, az 50-és években játszódó LA Confendential típusú krimiben, úgyhogy ezért is tűnik biztosnak ez az új választás. Ezzel már csak egyetlen karakter sorsa maradt hátra: még nem világos, hogy ki fogja az ifjú Bones-szt alakítani.

chrispine_cohen_8569899_400.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)