Hirdetés

[MOZi] Star Wars animációs ízelítő!

|

Jelenleg is zajlik a Star Wars 30. évfordulójára rendezett Celebration IV rendezvény, amin végre bemutatták a 3D-s animációs sorozat első trailerét.

Hirdetés

Mint azt minden Csillagok Háborúja rajongó tudja, George Lucas a filmek befejezése után sem szeretné hanyagolni annak a bizonyos messzi- messzi galaxisnak a történéseit, így egy élő szereplős, valamint egy animációs sorozattal szeretné tovább vinni a legendát. Érthető okokból a színészekkel forgatott sorozat előkészítése bonyolultabb, így 2008-ban elsőként a 3D-s sorozat kerül majd bemutatásra. A Celebration IV rendezvény alkalmából ebből kaptunk egy közel 2 perces videó anyagot, ami alapján egy elég jó sorozatra van kilátás.



Videó a Starwars.com oldalon
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)