Hirdetés

[MOZi] Stephen King kísértet-históriája

|

Nem elég, hogy Frank Darabont (A remény rabjai, Halálsoron) újabb King adaptációt forgat, erre szinte a semmiből elõkerült egy újabb, a rémtörténetíró egyik művére alapuló mozi.

Hirdetés

A film, amiben többek között Samuel L. Jackson és John Cusack is szerepel, az 1408 címet viseli. A történet egy fiatalemberről (Cusack) szól, aki a lánya elvesztése után megszállotja lesz a halál utáni élet és a paranormális jelenségek kutatásának. Egyik vizsgálata során kiderül, hogy a város egyik nagyobb hoteljében van egy különleges szoba, ami az elmondások szerint szellemjárta és átkozott. Ennek a szobának a száma lesz a misztikus 1408 és Mike Enslin (Cusack) minden vágya az, hogy eltölthessen benne egy éjszakát. A trailert nézve egy igen kellemes, hátborzongató thrillert fogunk látni amire az író fenomén neve abszolút garancia. Hogy mikor? Sajnos csak a nyár vége felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)