Hirdetés

[MOZi] SW csemegék

|

Bizonyos források szerint jövő kedden fogja a Lucasfilm bejelenteni, amit mi már eddig is sejtettünk: a klasszikus Star Wars (IV.-V.-VI.) trilógia digitálisan felújított változatban 2004 szeptember 21-én jelenik meg egy 4 lemezes kiadásban. Ám a "befejező" harmadik epizódról is szállingóznak hírek. A hivatalos oldalon van egy jó kis interjú Roger Bartonnal, melyből többek között kiderül, hogy annyi speciális effektus lesz majd a filmben, hogy azokkal előreláthatólag 2005 májusa előtt nem fognak végezni, vagyis nyár elején lesz a premier. Íme egy kis statisztika, mely e hét szerdai adatokkal dolgozik: öszesen 2000 jelenetből áll a film, amiből eddig 37(!)-et hagyott jóvá Lucas bácsi. Az ILM-nek a 2000-ből összesen 809-cel kell foglalkoznia. 32-vel kell egy hét alatt elkészülni, 61 hét van még hátra... szóval van még mit csinálni :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)