Hirdetés

[MOZI] Timothy Olyphant Hitmanről beszél

|

Egy számunkra kifejezetten érdekes interjú került fel a Moviewebre: Timothy Olyphant, Hitman megszemélyesítője beszélt a filmről.

Hirdetés

A teljes interjúhoz katt IDE, de pár érdekes kérdést és választ azért lefordítottam nektek.

"Kipróbáltad a játékot, hogy kicsit átéld a figurát?

Timothy Olyphant: „Olvastam róla a neten. Az a jó az Internetben, hogy rendkívül gazdag információtömeget találunk itt.” … „Én úgy éreztem, megadtuk a maximális tiszteletet a játéknak, de azért nem váltunk a rabszolgájává. Xavier (Gens), rendező egyébként fanatikus Hitman rajongó, gamer, és játszott is a Hitman játékokkal. Hajthatatlan volt azzal kapcsolatban, hogy bizonyos elemeket teljes egészében a játékból vegyünk át.” … „Egyfolytában figyeltünk a játékra.” 

 A te külsődet veszik majd át a következő játékokhoz?

Timothy Olyphant: Ez az ügyvédek munkája, nekem semmi közöm hozzá. Őszintén szólva fogalmam sincs erről, de szerintem nem.  

 Luc Besson milyen szinten kapcsolódott bele a munkába?

Timothy Olyphant: Tudod, fogalmam sincs róla. Egyszer-kétszer megjelent a forgatáson, aztán többet nem láttam.  

Több Hitman filmre is leszerződtél?

Timothy Olyphant: Igen, többre is.”  

A teljes, angol nyelvű interjút tehát ITT olvashatjátok el, akinek sok ideje van és elég jó fej hozzá, az kommentben (több részletben) be is fordíthatná az egészet, azok számára, akik nem beszélik Shakespeare nyelvét. :)

h1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)