Hirdetés

[MOZi] Trailer csemege

|

Némileg tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés így az E3 vége felé egy kis "másvilágos" hírrel szolgálni. :) Történt ugyanis, hogy két ütősnek ígérkező film előzetese is napvilágot látott. Pont jókor egyébként, mert most állítom össze a júnusi DVD-nkre a mozielőzetesek rovatot. Az egyik a Disney-Pixar féle animációs film, az Incedibles. Mellesleg lehet, hogy ez lesz az utolsó Pixar film, ami a Disney alá készül, nincs ugyanis túl jó viszonyban a két fél. Szerintem ha megnézitek ezt a rövidke előzetest, nyomban megerősítést nyertek abban, hogy van bizony jövője a számítógépes animációs filmeknek... :) Itt van egy teaser, alant pedig az új trailer.

A másik versenyzőnk kicsit tényleg másvilági. DC/Vertigo képregénye (Hellblazer) alapján készül ugyanis a Constantine, Keanu Reeves (Mátrix trilógia) főszereplésével! Kicsit jó lesz... :) Ennek előzetesét itt találhatjátok. Na jó, miután megnéztem, valami megváltozott. Rájöttem, hogy a Mátrix nem létezik, Keanu viszont jól tette, hogy elvállalta a főszerepet. Ez BÜNTET! Egyébként csak jövő tavasszal kerül a mozikba...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)