Hirdetés

[MOZi] Új pofterek

|

Két filmből is szolgálhatok fincsi kis plakátokkal.

  • Az egyik a Pixar új számítógépes animációs filmjéből, az Incredibles-ből van (amiből mellesleg itt megszemlélhettek egy előzetest is). Magyar premierről még sajnos nincs infó.
  • A másik filmünk a The Village címet viseli. Úgy látom, nem tettük fel az előzetesét, de annyit elárulhatok, hogy a júniusi DVD-nken rajta lesz ;) Ez M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek, Sebezhetetlen) új, paráztatós filmje...
  • S még így ráadásként - bár nem poszterek - figyelmetekbe ajánlanék egy nagy rakat új Harry Potter 3 képet. Már nagyon közel van a premierdátum (kint június 4., itthon 10.), úgyhogy ezek a képek már igazán szpojleresek: csak azok nézzék meg, akiket nem zavar, ha nem látnak már szinte semmi újat a moziban :) Erre tessék...

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)