Hirdetés

[MOZi] Újabb Mátrix-poszter

|

A hivatalos oldalon feltűnt egy újabb Forradalmak-poszter, ami ezúttal "nemzetközi". Ettől függetlenül a hazai mozikban tuti találkozni fogunk az összessel, azokkal is, amiket nemrég mutattunk be Nektek. Ha már a bemutatóknál tartunk: annyira nem új hír, de még nem írtunk a valódi világpremierről. November 5-én, szerdán percre pontosan akkor kezdik el vetíteni itthon a Revolutions-t, mint Amerikában. Ez annyit tesz, hogy például Los Angelesben reggel 6 órakor, itthon pedig délután 15 órakor kezdődik el az első előadás - ez valójában ugyanabban az időpontban van. Hmm... kicsit nehézkesen megy most a fogalmazás, úgyhogy már csak a FreeYourMind fanoldalt említeném meg, ahol jelenleg elég sok érdekességgel találkozhattok... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)