Hirdetés

[MOZI] Uwe Boll: hamarosan forog a Far Cry

|

Uwe Boll utóbbi filmjei még ki sem kerültek a mozikba (a Dungeon Siege mozi még egy dobozban pihen, a Postal szintén bemutatóra vár, a Bloodrayne 2 pedig utómunkán kell átessen), de a hentesként elhíresült rendező máris elkezdi forgatni a Far Cry film változatát.

Hirdetés

Ahogy azt már több filmjénél is tapasztaltuk, Uwe Boll magasról tesz arra, hogy egy játék milyen történettel rendelkezik és milyen helyszíneken zajlik. A Bloodrayne távol került az eredeti játéktól és sajnos ez a Far Cry esetében sem lesz másképp. A rendező Kanadát szemelte ki a forgatás helyszínének, amiből leszűrhető, hogy nem épp a trópusokon fognak zajlani az események. A forgatást 9 hét alatt szeretnék letudni, így még idén bemutatható állapotba kerülhet a film. Kedves Uwe Boll, szörnyek legalább lesznek még benne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)