Hirdetés

[MOZi] Vasembereket kovácsol a Warner Bros.

|

A képregény adaptációk korát éljük, így a Warner Bros is arra adta a fejét, hogy jobban beleássa magát a témába. A mai nap bejelentették, hogy a keresés sikerrel zárult és a közeljövőben fémből kovácsolt szuperhősökkel árasztják el a világ mozijait.

Hirdetés

A Metal Men című film egy DC képregényre épül, amit Robert Kanigher és Ross Andru rajzolt meg 1962-ben. A főszereplő egy zseniális tudós, William Magnus lesz és hat főből álló robot csapata, aminek a tagjai egy-egy különleges fém karakterisztikájával rendelkeznek, nevezetesen arany, platina, vas, ólom, bádog és higany. A Warner vezetői igen nagy fantáziát látnak a képregényben, mivel a folytonos ércelődések a csapaton belül rengeteg humoros szituációt szülhetnek a töménytelen akció közepette. A mozi producere pedig Lauren Shuler Donner lesz, akinek már van tapasztalata a képregény adaptációk terén. Akinek elsőre nem ugrik be, ő állt például az X-men trilógia mögött. Szóval minden adott, hogy egy izgalmas adaptációt láthassunk, ha addig nem ununk bele a sok sikertelen próbálkozásba, amivel szinte nap mint nap bombáznak minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)