Hirdetés

[MOZI]Drakula ismét kiruccan sírjából a Castlevania-ban

|

Leginkább konzolokra, de PC-re is megjelent párszor a Castlevania sorozat, amely a Konami egyik legnépszerűbb brandje. A vámpírvadászós, drakulás platform akció-kalandból Paul W.S. Anderson, az első Mortal Kombat két Resident Evil és az Alien vs. Predator mozik rendezője forgat filmet.

Hirdetés

A legutóbbi klasszikus Dracula film finoman ívelt pszichológiai vonalát és érzelmi szálát szépen el lehet felejteni: ez a film leginkább az Underworld

, a Blade, illetve a Van Helsing stílusában készül majd el - magyarán egy újabb "szúrd szíven hamar!" típusú akció B mozira lehet majd számítani. (Ami persze nem feltétlen baj, sőt...) Az IMDB Castlevania oldala szerint egyelőre még csak egyetlen színészről tudunk biztosat: Jonathan Frakes, Star Trek: Next Generation lesz "Nagyapa", de hogy az "unokái" kik lesznek, arról még semmi infó...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)