Hirdetés

Mozifilmes skinek is lesznek a Guardians of the Galaxy játékban, más viszont teljesen kimarad - és ez jó dolog

|

Sokan féltek a Square Enix szokásos üzletpolitikájától az új Guardians of the Galaxy bejelentése után, de aggodalomra elvileg semmi ok.

Hirdetés

Már az E3 előtt kiszivárgott, hogy elvileg egy Guardians of the Galaxy játékon dolgozik a Eidos-Montréal, a Square Enix saját konferenciáján pedig le is leplezték az új, single player kalandot, melyben Star-Lordot irányíthatjuk, és ami már 2021. október 26-án megjelenik. Sokan egyből megrémültek, mivel azt hitték, a Square az Avengers játékhoz hasonlóan ezt is alaposan megpakolja majd mikrotranzakciókkal. Másoknak azzal volt baja, hogy a játékban nem az MCU mozifilmjeinek színészei köszönnek vissza, noha a Marvel's Guardians of the Galaxy dedikáltan egy teljesen különálló kaland, nincs köze a filmekhez és a képregényekhez. 

Most mindkét csapat számára örömhírrel szolgálhatunk: feloldható skin formájában a Guardians of the Galaxy játék karakterei megkapják a Marvel mozifilmjeiben látott külsejüket, a játékban pedig nem lesz semmiféle mikrotranzakció, sőt még fizetős DLC-ket sem terveznek, elejétől a végéig a teljes kalandot megkapjuk idén októberben.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat egyik narratíváért felelős vezetője, Mary de Marle elmondta, hogy egy csomó különböző kinézet közül válogathatunk majd, ő egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy nagyjából 39 eltérő outfit lesz feloldható (ez mondjuk egy elég konkrét szám), ezeket pedig vegyesen inspirálták mozifilmek és képregények. Fontos megjegyezni, hogy ezek csak kozmetikai extrák, magát a játékmenetet nem befolyásolják. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ilyenkor szokott jönni az a hidegzuhany, hogy a legmenőbb skinekért a tárcánkat is ki kell nyitni (ez volt a helyzet az Avangers játék esetében is), de ezúttal erről szó sincs: nem számíthatunk se DLC-re, se játékon belüli vásárlásokra. Gyűjtögethető cuccokból persze így sem lesz hiány, a Guardians Collectible nevezetű extrák összeszedése után pedig a csecsebecsék nem csak automatikusan felkerülnek az úrhajónkra, de új párbeszédeket is feloldhatnak a csapattagokkal, Gamora például így fog velünk egyre többet megosztani a múltjáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)