Hirdetés

MP3 lejátszó a régi idők emlékére Simon Daniel-től

|

Az angol designer szívmelengető retro-termékkel rukkolt elő.

Hirdetés

Hol vannak már a régi szép idők, amikor cellux másolásvédelem-megfosztó megoldással megfosztott Dolly Roll kazettánkra Poptarisznyából felvett, külföldi számokat csévélgettünk HB-s ceruzával, lehetőleg órán, a pad alatt?

Sajnos ezeknek az időknek leáldozott, vannak viszont mindenféle USB kütyük, wireless hálozatokon osztjuk meg zenéinket, és sorolhatnám napestig. Épp ezért lehet kellemes élmény mindazon retro-szellemiségű, magukat valamire tartó ős-magnósoknak Simon Daniel angol designer munkája, a Rewind Music Player, amelyre minden mondható, csak az nem, hogy kifinomult felhasználóbarát.

Viszont cserébe visszatérhetünk a múltba, újra átélve a tekercselős élményt: ugyanis a zenelejátszón számot váltani, vagy hangerősséget szabályozni a magnókazetta-kialakításnak köszönhető két kis lyukba helyezett ujjal lehet. Így szimulálhatjuk a hajdani agóniát, amikor praktikussági okok miatt, vagy akár egy összetekeredett szalag miatt ujjunkkal voltunk kénytelenek tekercselni a szalagot, vagy épp a bevezetőben említett KOH-I-NOOR csehszlovák gyátmányú puhabelű ceruzával.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)