Hirdetés

MPAA perrengeteg

|

A Motion Picture Association of America nem nyugszik, ismét minden eszközt bevet annak érdekében, hogy megtépázza az illegális filmletöltő oldalak/szerverek/felhasználók számát. A legújabb fejlemények szerint az MPAA csatlakozott a RIAA felfogásához, mely szerint a brit és amerikai helyi rendőrség bevonásával kutatnak az illegalitás után - keresik a szervereket, BitTorrentes oldalakat, fájlmegosztó-felhasználókat. A cég több "sikert" is ért el, ugyanis Európában rengeteg oldalt sikerült megszüntetniük, míg nyilatkozatuk szerint van egy "listájuk", amin 100 olyan személy van, akik P2P hálózatokon keresztül tiltott dolgokat csinálnak. Az MPAA szerint a filmek illegális forgalmazása és terjesztése évi 3,5 milliárd dollárnyi értékveszteséget jelent. Elemzők szerint azonban az MPAA-nak nem kellene ilyen határozottan fellépnie, mert a felhasználók látva a hatalmas fájlméreteket és szörnyű képminőséget végül úgy döntenek majd, hogy megvásárolják választottjukat - ennek ellenére az MPAA újabb terveket készül megvalósítani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)