Hirdetés

MrBeast egy egész utcát vásárolt a családjának és az alkalmazottainak

|

A milliárdos youtuber egy meglepően visszafogott házban él, cserébe viszont majdnem az egész utca az övé.

Hirdetés

Lakjon az ember akár városban vagy vidéken, kevés kellemetlenebb dolog van egy rossz szomszédi viszonynál, hiszen az ilyesmi mélységesen megkeserítheti a mindennapjainkat. Persze itt is egyszerűbb a képlet, ha milliárdosok vagyunk: a megfelelő pénzmag birtokában elvonulhatunk egy hatalmas birtokra, vagy akár csinálhatjuk azt is, mint a kőgazdag youtuber MrBeast (polgári nevén Jimmy Donaldson), és felvásárolhatjuk az egész utcát.

Legalábbis ezt állítja a New York Post nemrég megjelent beszámolója, amely szerint a jótékonysági akcióival elhíresült videós már öt házat is megvett egy Grove Street-szerű zsákutcában.

Hirdetés

A szóban forgó helyszín az észak-karolinai Greenville-ben található, és az teszi különlegessé MrBeast számára, hogy ő maga is ezen a környéken nőtt fel. A bulvárlap beszámolója alapján Donaldson 2018-ban vásárolta meg itt a saját otthonát egy 278 négyzetméteres családi ház képében, amelyért 320 ezer dollárt, vagyis jelenlegi árfolyamon számolva 101 millió forintot fizetett.

Egy dolgozó földi halandó számára ugyan már ez is jelentős összeg, de az 54 millió dolláros becsült vagyonnal bíró MrBeast részéről kifejezetten szerény választásnak mondható. A New York Post néhány képet is közölt a tradicionális stílusú ingatlanról:

Ami pedig az utca többi házát illeti, ezek állítólag 2020 után kerültek a youtuber tulajdonába azzal a céllal, hogy a családtagjait és az alkalmazottait a közelben tudhassa. Ahogy már a bevezetőben is említettük, Donaldson így szép sorban 5 ingatlant szerzett meg, nagyjából 2 millió dolláros, azaz 676 millió forintos összértékben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A New York Post beszélt az egyik egykori tulajdonossal, aki hosszas tárgyalás után vált meg a saját házától, s aki úgy tudja, hogy már csupán egyetlen telek maradt az utcában, amely nem MrBeasthez tartozik. A bennfentes elmondása alapján viszont az itt élő család is csak azért nem költözött még el, mert a környék egy nagyon jó tankerületben fekszik, ezért szeretnék, ha a gyerekeik itt fejeznék be az iskolát.

Te hová költöznél, ha hirtelen rád szakadna MrBeast vagyona?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)