Hirdetés

Közel 2400 MS-DOS játék ingyen a böngésződben

|

Ha szeretnél nosztalgiázni vagy kimaradt klasszikusokat pótolni, akkor itt a lehetőség, hogy ingyen, mindenféle extra program nélkül megtehesd.

Hirdetés

Az Internet Archive hozzáadott közel 2400 klasszikus programot a folyamatosan növekvő gyűjteményéhez. Olyan címekről van szó, mint a Bust-A-Move, a Commander Keen, vagy a Metal Gear.

A történelmi játékok könyvtárának kipróbálását természetesen egy emulátor, Jason Scott EM-DOSBOX-a teszi lehetővé. A program egyelőre csak béta állapotban üzemel, így elképzelhető, hogy belefuttok majd valamilyen hibába, de hát manapság a gamer szoktatva van a bugokhoz. Cserébe az archívum teljes kínálata ingyenes, ami azt jelenti, hogy az időn kívül, amit a régmúlt nagyjainak böngészésével töltesz, semmibe nem kerül.

Ásd elő gyermekkorod kedvencét vagy keress valami újat, az Internet Archiveban. Az oldal egyébként tavaly 900, eredetileg pénzbedobós játékot is elérhetővé tett az oldalán. Nem csak a letűnt korok "bezzeg az én időmben" frázisokat mantrázó hőseinek ajánlott, mindenki ismerje meg ezt a csodálatos világot, érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)