Hirdetés

Két új kontrollerrel rukkolt elő az MSI

|

Ha valaki több különböző platformon játszik és ehhez nem szeretne egy kupac kontrollert használni, annak jó megoldást jelenthet az MSI frissen bejelentett GC20-as és GC30-as modellje.

Hirdetés

Sokan nem szeretnek kockáztatni és ha kontroller vásárlása mellett döntenek, az Xbox One, vagy a PS4 hivatalos gamepadjét választják. Az MSI úgy gondolja, hogy ezek mellett egy érdekes új alternatívát tud nyújtani, így nemrég bejelentették a Force GC20 és a Force GC30 kódnévre hallgató modelljeiket is.

Hirdetés

Ezek a külsejüket és a gombkiosztásukat tekintve nagyban hasonlítanak egy normál Xbox One kontrollerhez, így ebből a szempontból sok újdonságra nem érdemes számítanunk. Egy mágnesesen cserélhető D-pad és a gumírozott markolatok mellett alapvetően az MSI kontrollereinek különlegessége, hogy több platformon is használhatjuk őket. A gyártó közleménye szerint PC-hez, androidos eszközökhöz és a "népszerűbb játékkonzolokhoz" csatlakoztathatjuk majd őket, ami feltételezhetően a PS4-et és az Xbox One-t takarja.

Egy beszámoló szerint a GC20-as esetében csak vezetékes kapcsolat segítségével, míg a GC30 esetében választhatunk a vezetékes és a vezeték nélküli használat között. Az árukat egyelőre nem ismerjük, de minden bizonnyal ezt is hamarosan elárulja a gyártó.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)