Hirdetés

MSI Master Overclocking Arena 2009 európai döntő - 2. nap: kezdés

|

Pár perccel ezelőtt érkeztünk meg az Olimpiai Stadionba, ahol nagy eredmények várhatók a mai nap folyamán.

Hirdetés

A tegnapi közös vacsora nagyszerű volt, kiváltképp a helyi sörök és egyéb alkohol tartalmú italok miatt. Jelentem, kipihentük a fáradalmakat, a srácok felfrissülve folytatják ott, ahol tegnap abbahagyták. Ahogy azt korábban említettem, sajnos több problémánk is akadt a rendszer beizzítása, illetve a mérések során, így most ezen kis akadályok leküzdése az elsődleges cél.

Jugeen épp azzal foglalatoskodik, hogy előkészítse a terepet az új processzor számára, remélve azt, hogy az a 950-es Core i7 valamivel jobban fog hasítani, mint a 7 perc 4 másodperces eredményre képes társa. A cél egyértélemű, 7 perc alá kell menni!

Achill3us eközben a tegnap halálközeli állapotba került GeForce GTX 260-at próbálja életre kelteni. Kicsi az esély arra, hogy teljesen működőképes állapotba sikerül visszahozni a vezérlőt, de ha sikerül, akkor újra két VGA-ja van a csapatnak, ami ad egyfajta biztonságérzetet a két 3D-s futam előtt.

A többi asztalnál is látható, hogy az eddig sikertelen csapatok megpróbálják újragondolni az egészet, a többség szintén él az egyszeri csere lehetőségével. Bár úgy tűnik, hogy rengeteg idő áll a versenyzők rendelkezésére, azért óvatosnak kell lenniük, délután 5 órakor ugyanis végetér az MOA 2009 európai döntője. Az első eredményekre körülbelül egy-másfél óra múlva számíthatunk, az aktuális helyezésekről természetesen azonnal olvashattok majd itt a Gamestar Online-on.

Update:

Sajnos kijelenthető, hogy a VGA totálisan meghalt, nincs esély arra, hogy használható hardver váljon belőle. A szurkolás mellett tehát ideje imádkozni is, nehogy behaljon a backup kártya is.!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)