Hirdetés

Erősen ajánlott jelszót változtatni, ha játszotok a Magic: The Gathering Online-nal vagy az Arenával

|

Valahogy kiszivárgott egy csomó fontos felhasználói adat, így gyakorlatilag bárki veszélyben lehet.

Hirdetés

A gyűjtögetős kártyajátékok rajongói már egy ideje az interneten keresztül is élvezhetik a műfaj egyik legjobb alkotását, hála a Magic: The Gathering Online-nak, valamint az idén megjelent Magic: The Gathering Arenának. Ám most akadt egy kis probléma a felhasználói fiókok kapcsán, ami azonnali beavatkozást igényel a játékosok részéről.

Hirdetés

A Wizards of the Coast levélben tájékoztatta a két játék felhasználóit, hogy történt egy kis baleset, amelynek következtében kiszivárgott több játékos neve, e-mail címe, valamint jelszava. Habár a készítők úgy hiszik, senki sem élt vissza az adatokkal, és a jelszavak is titkosított formában jelentek meg online, hatványozottan ajánlott frissíteni a jelenlegi jelszót, nehogy gond legyen ebből később.

Picit enyhít még a helyzeten, hogy a srácok állítása szerint egy régebbi adatbázisról van szó, ami nem kapcsolódik a mostani rendszerekhez, így valószínűleg elég kicsi az esélye annak, hogy valakit negatívan érint majd ez az ügy.

Ti játszotok valamelyikkel a kettő közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)