Hirdetés

Multiplatform címmé avanzsál a Fez

|

Az indie címek virágkorukat élik, a stílus egyik gyöngyszeme pedig hamarosan a lehető legtöbb platformon szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Hirdetés

A Polytron csapatának berkeiben formálódott Fez ennivalóan aranyos, de rendkívül időrabló indie produktum, amely kizárólag Xbox 360-on volt hajlandó bemutatkozni 2012 áprilisának közepén.

A matériát imádta szinte minden tesztelő, Mazur apánk is elismerősen nyilatkozott róla a 2012/06-os GameStar magazinban, nem csoda hát, ha a fejlesztők azt szeretnék, ha minél több játékos ismerkedne meg portékájukkal. A Polytron mindenható feje, Phil Fish a napokban nyilatkozott arról, hogy a jövőben több platformon is bemutatkozhat a Fez, de konkrét terveket nem volt hajlandó elénk tárni. Ennek ellenére mérget mernénk venni rá, hogy indie játékként a Fez megállná a helyét PC-n, PS3-on és iOS, valamint Androidos eszközökön is és a Polytron valószínűleg hasonlóan gondolkozik a háttérben, de ezt ne vegyük készpénznek.

A hivatalos bejelentésig tehát kénytelenek vagyunk beérni annyival, hogy a Microsoft konzolján kívül máshol is bemutatkozhat a Fez, az időpontot és a pontos platformlistát pedig érdemes kivárni egy ilyen minőségű anyag esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)