Hirdetés

Multiplayer játékon dolgoznak a Spider-Man és a Ratchet & Clank alkotói

|

Az Insomniac Games legújabb álláshirdetéseiból derült ki, hogy a stúdió legújabb játékát nem csak egyedül játszhatjuk majd.

Hirdetés

Mivel még mindig várunk a következő PlayStation Showcase-re, a Sony jövőbeli felhozataláról nem rendelkezünk olyan friss infókkal, mint a rivális kiadók esetében, akik valamilyen műsorral jelentkeztek az E3 ideje alatt.

Ehelyett néhány álláshirdetésből tudtuk meg, hogy néhány év múlva egy multiplayer játék leleplezésétől esik majd le valószínűleg az állunk, ezt az élményt pedig az Insomniac Games szállítja majd (és pont emiatt vagyunk izgatottak, még akkor is, ha az egyjátékos élmény királyainak talán nem lenne baj a saját pályáján maradnia).

Hirdetés

Azt, hogy többen is játszhatunk majd a stúdió egyik jövőbeli játékával, egyáltalán nem titkolta a kaliforniai stúdió, hanem rögtön a Twitter-bejegyzés szövegében elárulták, amiben világgá kürtölték a betöltendő pozíciók hírét.

A posztban öt új csapattagot keresnek, viszont mivel ezek olyan vezetői posztok, amiknek a betöltésére a projekt kezdeteitől szükség van, a bejelentésre egyelőre ne számítsatok.

Az Insomniac még várja a jelentkezőket az ismeretlen multiplayer játék kreatív igazgatói székébe, illetve rendszertervezői munkakörbe (itt külön kiemelték, hogy többjátékos mechanikákat kell majd kitalálnia és kidolgoznia a jövőbeli munkatársnak), de mivel a történetmesélésért felelős vezető is kerestetik, megnyugodhatunk, hogy a sztorimód nem marad ki ezúttal sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jövőben fogják felvenni továbbá a projekt művészeti vezetőjét és egy vizuális effektekért felelős művészt is, úgyhogy biztos, hogy az új játék egyelőre maximum csak papíron, ötletként létezik.

Ha nem új IP-ről van szó, hanem az Insomniac egy korábbi sorozatához szeretne visszanyúlni a Sony, lenne miből válogatni. A Resistance játékoknak például volt multiplayer módja, ahogy a PS2-es Ratchet & Clank: Up Your Arsenalnak is, de persze vannak, akik már egy többszereplős Spider-Man játékot vízionálnak a Twitter-posztra érkezett válaszok között.

Ti milyen Insomniac-játékban zúznátok szívesen a haverokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)