Hirdetés

Mumble- A harctéri kommunikáció új dimenziója

|

Nem szereted a Ventrillót és unod a TeamSpeak-et? Akkor itt a Mumble!

Hirdetés

A komolyan vett játék, -legyen az Counter-Strike vagy Bad Company 2- ma már elképzelhetetlen a világos, csapaton belüli kommunikáció nélkül. Erre számos kis alkalmazás született már, mint a TeamSpeak vagy a Ventrillo, hogy a két legnépszerűbbet említsük. Ám ha ezekben voltak olyan dolgok, melyeket nem szerettél, akkor a Mumble lehet a megoldás a számodra, amiben a sok szuper funkció mellett teljesen ingyen hozhattok létre szobát és beszélgethettek egymással

Most hadd ajánlunk figyelmetekbe egy remek kedvcsináló írást arról, hogy miért hagyják ott egyre többen korábbi voice kliensüket és menekülnek a Mumble karjaiba, hogy jól menjen a versen -legyen az Counter-Strike vagy Bad Company 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)